HVEM ER JEG?

Jeg hedder Aniella Bonnichsen, og jeg er født i 1954. Jeg blev uddannet pædagog i 1978 og har i mange år arbejdet med små børn og børnefamilier. Fra midten af firserne begyndte jeg i stigende grad at interessere mig for voksne mennesker. Jeg følte, at jeg efterhånden havde fået så mange oplevelser og erfaringer på min egen krop, at jeg ønskede at bruge min egen livserfaring på at være noget for andre mennesker. Jeg tog derfor en lang række forskellige kurser og uddannelser inden for den alternative verden, og fra februar 2000 åbnede jeg min egen klinik. Til at starte med tilbød jeg Zoneterapi og Psykoterapi, og efterhånden har jeg udvidet med Healing og Clairvoyance.

Det, som har været drivkraften for mig, tager udgangspunkt i mit eget livs dyrekøbte erfaringer, som du alt sammen kan læse om i min bog: Mit barn – Hvor er du? Det, som før har været min svaghed, er blevet min styrke. Noget af det væsentligste, jeg har at give videre, er, at uanset hvor svært og tungt livet kan være, er der altid et lys i mørket, der er altid en vej ud i lyset igen.

Mit hjerte brænder mest for alle de, som har begrebet adoption/bortadoption inde på livet, det være sig såvel andre biologiske slægtninge til bortadopterede, adopterede og adoptivforældre, men alle er velkomne.

Jeg driver klinik i Lynge i smukke omgivelser. Jeg er gift, mor til i alt fire voksne drenge og bedstemor til fire dejlige piger. Jeg glæder mig til at møde dig.

Aniellas terapeutiske Klinik

ANIELLA
Hvem er jeg
Kontakt

BOGEN
Præsentation
Anmeldelser
Salg af bogen
Blog

FOREDRAG
Bestilling af foredrag
Anmeldelser af foredrag