ANMELDELSER OG OMTALE AF BOGEN

Stor artikel i Hjemmet 13. maj 2013 (klik på billedet for at hente en pdf med artiklen)

-----------------------------------------------

Jeg kom til at lære Aniella at kende via nogle kurser som jeg holder, og har derfor læst hendes bog med stor interesse. Jeg har selv ikke erfaring med adoption, jeg har ikke engang børn, men til trods derfor var jeg utrolig grebet af bogen. Faktisk så meget at jeg ikke kunne lægge den fra mig. Jeg synes bogen er skrevet i et meget fint og let sprog, og historien er meget meget gribende. Man kan næsten ikke bære at hun ikke møder sin søn, og glædes ligeså meget når de endelig finder sammen.
Aniellas historie er for alle, uanset adoption eller ej. Det er også en historie om et barn der er svigtet i så stor grad, at det er et under at hun i det hele taget formår at komme videre, at stifte familie, og samtidigt kæmpe for at finde sin søn. Den skal bare læses.

Hennie Lindhardt,
Instruktør i ThetaHealing.

-----------------------------------------------

Bogen Mit barn – hvor er du? Er en meget rørende historie. Man sidder tilbage fyldt af tanker og fascineret. Som adoptivmor blev jeg især meget berørt over hvordan adoptivforældrene til Aniellas bortadopteret søn, ikke vil have at hun møder sin søn. Det er bestemt en bog man som adoptivforældre må læse. Den vender mange problemstillinger for adoptivbørn, adoptivforældre og biologiske mødre.

Bogen har en 2. del (35 sider) som er en debat del. Aniella ønsker at skabe debat om den biologiske mor´s rettigheder.

Jeg giver bogen mine varmeste anbefalinger. Selvom det måske ikke er alt i bogen der er lige interessant, så er det en bog hvor man som adoptivforældre kan lære meget. Vi kan lære om den biologiske mor, men også om adoptivbarnets tanker omkring sit biologiske ophav. Måske kunne bogen også være god for teenage adopteret børn.
Adoptionsverden.dk

-----------------------------------------------

En bog om adoption, hvor den biologiske mor fortæller sin historie, og hvor læseren får et indblik i alle de følelser, der er i spil. Måske kan denne bog bruges af andre, der har samme savn.
Uddrag af lektørudtalelse ved Mette Fersum

-----------------------------------------------

En gribende beretning
Her er en livsberetning fra en kvinde, der som ganske ung bortadopterede sit barn. Det er så sjældent man hører disse historier - og endnu mere sjældent at de bliver fortalt så grundigt og indlevende.
Da jeg først var begyndt at læse, kunne jeg ikke lægge bogen fra mig før forfatteren var genforenet med sin søn efter mange lange år, og en usædvanlig søgen med få spor at gå efter.
Det er en skam at tænke på, det ikke er alle mødre der bortadopterer, der får denne lykkelige slutning på deres søgen efter vished. Og netop derfor er denne bog vigtig.

Fru Madsen

-----------------------------------------------

Stærk bog skrevet af en sej pige. Tillykke med den.
Jeg har selv været barn og ung i 50’erne og 60’erne, så jeg kender til at være ”en pæn pige, der tier og adlyder” – ”om fortielse og lukken øjene for” – ”du kan vove at komme hjem og være gravid, men hvordan undgå det, det blev ikke fortalt” – ”om drenge, der kunne te sig uden, der blev løftet en finger” o.s.v.
Jeg tror, der er mange kvinder i min generation, der bærer på en stor sorg og længsel, så jeg håber for dem, at de får mulighed for at læse din bog.

Tulle


 


 

Aniellas terapeutiske Klinik

ANIELLA
Hvem er jeg
Kontakt

BOGEN
Præsentation
Anmeldelser
Salg af bogen
Blog

FOREDRAG
Bestilling af foredrag
Anmeldelser af foredrag

PRIS
219 KRONER
(plus porto)

BESTIL VED AT
SENDE EN MAIL TIL

aniellas.terapi@gmail.com

eller indsæt 259 kroner på konto 64852001524 og oplys dit navn og adresse.